ΓΙΑ ΜΑΣ

 

ORPHEUS PELLETS

Η εταιρεία Vizyor Ltd. κατασκευάζει πέλλετ κωνοφόρων από το 2012. Τα πέλλετ είναι της υψηλότερης κατηγορίας Α1 και χαρακτηρίζονται από πολύ υψηλή θερμογόνη δύναμη και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα τέφρων. Η εταιρεία κατέχει το πιο αναγνωρισμένο παγκοσμίως πιστοποιητικό ποιότητας προϊόντων ENplus A1. Επί του παρόντος, η Vizyor Ltd. είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στη Βουλγαρία. Διαθέτει 2 μονάδες παραγωγής - στο χωριό Bukovo, του δήμου Madan, στην περιοχή Smolyan και στο δήμο Momchilgrad, στην περιοχή Kardzhali. Τα εμπορικά σήματα της εταιρείας είναι τα ORPHEUS pellets και VIKINGO. Τα προϊόντα πωλούνται από περισσότερους από 10 διανομείς της εταιρείας στη Βουλγαρία και στο εξωτερικό.
 • 2013ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΕΛΛΕΤ

  Το 2013 κατασκευάστηκαν τα πρώτα πέλλετ Orpheus pellets στο χωριό Bukovo, του δήμου Madan. Η εταιρεία έφτασε την παραγωγηκότητα των 900 kg / h.
 • 2014 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

  Η Orpheus Pellets άρχισε να εργάζεται σε τρεις βάρδιες. Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση, η εταιρεία άλλαξε σε λειτουργία 3-βαρδίων της ημερας.
 • 2016 ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

  O εκσυγχρονισμός περιλαμβάνει την αντικατάσταση των δύο από τα σημαντικότερα μηχανήματα στη γραμμή παραγωγής. Ως αποτέλεσμα, επιτεύχθηκε μεγαλύτερη λειτουργική αξιοπιστία και υψηλότερη παραγωγικότητα. Επιτυγχάνεται χωρητικότητα 1,2 t / h.
 • 2018 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

  Το 2018 ξεκινάει η κατασκευή ενός δεύτερου εργοστασίου παραγωγής πελλετών Orpheus Pellets στο δήμο Momchilgrad. Η χωρητικότητα σχεδίασης είναι 4-5 t / h.
 • 2019 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ

  Η νέα παραγωγή αρχίζει στο τέλος του 2019.

VIDEO INTRO

mountainguide-home-playmountainguide-home-playHover
mountainguide-home-icon6
Top Pellets Orpheus Pellets!